Dromen zijn er om waar te maken.. Daniek naar Ghana!

namens Daniek stukje van Mary

We hebben net even kunnen appen met elkaar. Ze heeft na een uur geknutsel aan haar ghanese simkaart nu een bundeltje internet per week. Hiermee kan ze echter geen blog bplaatsen. Dus dan maar zo. Kleine samenvatting van haar ervaringen tot nu toe:

Na een lange warme autorit gisteren, waarbij ook een familie met 2 kindjes mee reed, eindelijk in Kpando.

Ze deelt een kamer met Josephine uit Zweden. Erg aardige meid van 25 jr die education heeft gestudeerd. Die blijft tot januari.

In huis is een wc die werkt, erg prettig. Al is het iets anders dan hier..papier gooi je in de emmer, dat trek je niet door. En de douche bestaat uit emmers water die je over je heen gooit.

Er wonen nu nog 2 andere. Athur uit België. Is daar voor 2 weken om kinderen blij te maken in zijn vakantie. En Marije die studeert voor arts in Amsterdam. Loopt daar al 4 maanden stage. Blijft nog 1 maand.

Jessy en Edem zijn ook runnen een kinder tehuis voor zieke kinderen. Daar gaat ze vanmiddag heen om kennis te maken. Het werken begint maandag.

Voorzover de samenvatting van ons app gesprek. Internet op haar laptop lukt niet. Ze schrijft veel in de schriftjes die ze mee heeft. Gelukkig Klinkt ze meer dan enthousiast in haar verhalen.

Groetjes vanuit Woerden

Reacties

Reacties

Jennyottenhoffmelchior@hotmail.com

Fijn dat je goed bent aangekomen. Succes en genieten!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel4Change